Video

Als er een dag in je leven is waarop je je romantische ziel mag blootleggen, dan is het wel je trouwdag. De romantische bruidsjurk anno 2012 vertaalt zich in een sterke revival van kant en bloemen.

Ook je vriend ten huwelijk vragen? Stuur dan nu je aanzoek op naar Flair en win in samenwerking met Loving You een prachtige trouwjurk van Marylise of Rembo Styling!

Trouwen we binnenkort in een string, een beha en een niks of weinig verhullende sluier? Heel zeker, als het van de Duitse ontwerper Kaviar Gauche afhangt. Zijn creaties waren afgelopen weekend te zien tijdens de Berlijnse modeweek.

 

Styliste, hair & makeup artist, de fotograaf en zijn assistenten @ work on the set.

 

Willy's en Marjetten en hun versie van de foute dj. Waar jaloezie toe kan leiden... Niet voor gevoelige zielen. Humor!

 

Een surrealistisch filmpje, geïnspireerd door 'Het Huwelijk' van Willem Elsschot.

 

Een huwelijksplechtigheid hoeft niet saai te zijn. Een paar fout gemikte volzinnen volstaan om de lachspieren op gang te trekken. Markske ten voeten uit.

 

Even wegdromen bij de peperdure jurken van 's werelds beroemdste designers. Uit de film Sex and the City. Sit back and enjoy.

 

Tijd voor een streepje muziek, tijd voor een rustpauze. Uit Le Nozze di Figaro van Mozart.

 

Liv (Kate Hudson) en Emma (Anne Hathaway) zijn al van kind af aan beste vriendinnen en ze hebben hun bruiloft tot in de kleinste details gepland. Nu ze 26 zijn, gaat hun droom eindelijk uitkomen en ze zullen nog lang en gelukkig leven. Of toch niet...?

 

Pagina's

© Sanoma Regional Belgium NV - Disclaimer - Privacy - Wedstrijdreglement- Contact: info@lovingyou.be