Silverspoon wint Catering Award in Brussel

Het winnende keukenteam van Silverspoon Catering. (c) silverspoon/martimax
(c) silverspoon/martimax
Elke locatie wordt door Silverspoon omgevormd tot droomlocatie. (c) silverspoon/martimax
(c) silverspoon/martimax
(c) silverspoon/martimax
(c) silverspoon/martimax

Dit jaar werd de BEA Catering Award voor de eerste keer toegekend op basis van een live cooking-competitie. 14 eventcateraars vaardigden hun beste chefs af naar Brussels Kart Expo om er aan de slag te gaan met een reeks opgelegde ingrediënten. Uiteindelijk werd het driegangenmenu van Silverspoon het hoogst gewaardeerd door de jury. Een prestatie waar de eventcateraar uit Wijnegem alvast heel trots op mag zijn.

 

De BEA Catering competitie was een afspraak waar Silverspoon niet mocht ontbreken. "We vonden het belangrijk om deel te nemen omdat het toch een kans is om te ontdekken waar we staan in vergelijking met onze collega’s/concurrenten", aldus Bart Claessens, zaakvoerder van Silverspoon. "Daarnaast was het ook interessant om te zien hoe ieder zo’n uitdaging op zijn eigen manier aangaat. Het was ook bijzonder fijn om vast te stellen dat er, ondanks de competitie, toch een heel aangename en ontspannen sfeer hing tussen de collega’s."

 

Kleurrijk bord, snel en efficiënt

 

Silverspoon was in Brussels Kart Expo aanwezig met chefs Bart Huybrechts & Steven Leirs. Zij bezorgden de jurytafel een unieke ervaring. "Onze expertise in de cateringwereld heeft ons geleerd pretentieloze bereidingen hoog in het vaandel te dragen. Hier hebben we dus ook geopteerd voor een gerecht zonder franjes waar alle ingrediënten natuurlijk bereid werden met respect voor hun eigenheid en smaak. Ook de manier van dresseren heeft een kleurrijk bord als resultaat, waar niet te veel aan gekunsteld werd en wat snel en efficiënt kan doorgegeven worden voor grote aantallen." Nadat de punten van de juryleden waren opgeteld, kwam Silverspoon als winnaar uit de bus. Tot grote tevredenheid van het hele team. "Ik denk dat iedereen er wel een bepaalde waarde aan hecht. We hebben de juryleden aan onze tafel een aangename tijd proberen te bezorgen door hen te verwennen op culinair vlak. We hadden gehoopt op een goede uitslag, en zo’n eerste plaats is toch iets waar we best wel trots op zijn", zo besluit Bart Claessens.

 

 

© Sanoma Regional Belgium NV - Disclaimer - Privacy - Wedstrijdreglement- Contact: info@lovingyou.be